Emléklap

2019 március
Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Partneroldalak


pumigumi.jpg

Jogi nyilatkozat
A Szolgáltató.

Az internetes oldalak (továbbiakban: Honlap) tulajdonosa és üzemeltetője a Kék Fény Motoros Klub ( továbbiakban: KFMK) Cégbíróságon bejegyzett motoros klub.

A Felhasználó A Szolgáltató által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy a Felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen Szolgáltatási Feltételekben szabályozottakat.

A Felhasználó a Szolgáltató által üzemeltetett Honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen Szolgáltatási Feltételeket megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

1. Az oldalon található információk tulajdonjoga A KFMK internet címe alatt található tartalmak tulajdonosa a KFMK. Az internetes oldalon található információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja.

Tilos azonban a jogtulajdonosok engedélye nélkül az oldalon található információk továbbhasznosítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és engedély nélküli megjelenítése.

A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a KFMK, mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti.

2. A személyiségi jog és az adatok biztonsága A KFMK tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek.

Ezeknek a célja leggyakrabban inkább statisztikai jellegű, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk.

A KFMK birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

Weblapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, ezek azonban a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak: a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási országa, internetszolgáltatója, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el.

Ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi-) adatokat kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, és tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak.

Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Internetes oldalainkról olyan, a KFMK honlapja helyes működéséért felelős web alapú (szkript)programok, cookie-k és illesztőeszközök (plugin-ok) kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmilyen károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkereséssel kapcsolatos felelősségtől elhatároljuk magunkat.

3. Internetes hivatkozások Bárki szabadon elhelyezhet a saját weboldalán a KFMK honlapjára mutató internetes hivatkozást. Szigorúan tilos a KFMK írásos engedélye nélkül a KFMK bármelyik oldalát más weboldalak keretes alkalmazásaként, mintegy saját oldalainak részeként futtatni.

A KFMK elhatárolja magát azoktól az esetektől, amikor szándékaiktól eltérő, vagy jogszabályokba ütköző tartalmat hordozó oldalakon helyeznek el a KFMK honlapjára mutató internetes hivatkozásokat.

4. További rendelkezések Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát felfüggesszük, illetve oldalainkat minden olyan személy elől elzárjuk (és minden ilyen személy ellen törvényes úton fellépjünk), aki a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el.

Kijelentjük, hogy minden érdekeinket sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt eltávolítunk oldalainkról.

Minden felelősséget elhárítunk magunkról, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredő egyéb káresetére vonatkozik.

Minden nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarországi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak.
Hirdetés
 

http://rodeoride34.hu/


Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
Vendégek: 23
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 56, legújabb: Seri
Számláló