Emléklap

2019 március
Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Partneroldalak


pumigumi.jpg

Magunkról

Miért is Kék Fény?

Klubunk motorozni szerető rendőrökből szerveződött, de rövid időn belül csatlakoztak hasonló területen dolgozó munkatársaink is, vám- és pénzügyőrök, katonák, bv. dolgozók, mentősök, katasztrófa- és polgári védelmisek, tűzoltók.
Igen ám, de ott voltak azok a „civil” emberek, akikkel naponta közösen dolgoztunk, segítettek bennünket. Rengeteg barátunk van, orvosok, jogászok, gazdasági szakemberek és minden más - a rendvédelemhez nem köthető - területen dolgozó, ténykedő motoros  akiket szívesen láttunk csapatunkban. A Kék Fény Motoros Klub nyitott és szívesen fogadja mindazon személyek és szervezetek érdeklődését, akik szeretik és népszerűsíteni kívánják a kultúrált, biztonságos  motorozást,  egyetértenek a KFM Klub alapelveivel , illetve elfogadják a klub Etikai Kódexét.

Immár öt éve vagyunk együtt és büszkék vagyunk arra, hogy ide tartozunk! A kezdetek óta néhányan más utat kerestek a közös motorozáshoz, nekik sok sikert kívánunk! Viszont szép számmal csatlakoztak hozzánk új motorosok  - sokan párjukkal együtt -, akik megtalálták azt a közösséget, amely mindazokat az élményeket nyújtja, amit kerestek!
Az eltelt idő alatt számos nagyszabású és hagyományteremtő tartalmas programot szerveztünk tagjainknak, illetve sok meghívásnak tettünk eleget. Ezekről a Képgaléria menüben itt: Link és a Kék Fény Motoros Klub története rovatban Link találsz bővebb információkat.
Büszkén írjuk le: 2009 júliusában a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől a klub megkapta a Biztonságos Megyéért Emlékplakettet. Az elismeréssel kapcsolatos hír itt Link olvasható.
 


Tisztelt Látogató!


Ha egy vidám, segítőkész, remek csapat tagja akarsz lenni, regisztrálj bátran, hisz közöttünk a helyed! Amennyiben mégis úgy döntenél, hogy nem kívánsz tagjaink sorába belépni köszönjük, hogy megtisztelted oldalunkat, további sok sikert, balesetmentes közlekedést és széles utat kívánunk!

(A fórum egyes témáihoz való hozzáférés korlátozott, a regisztráció elfogadását követően további témák érhetők el.)
Hirdetés
 

http://rodeoride34.hu/


Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
Vendégek: 11
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 56, legújabb: Seri
Számláló