Emléklap

2019 március
Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Partneroldalak


pumigumi.jpg

Bemutatkozás/Hungary

ext_hu.png

Miért is Kék Fény?

Röviden leírnánk. 2007 nyarán három kecskeméti motorozni szerető rendőr egy éjszakai rövid túra közben Szentendrén a Duna-parton egy presszóban üldögélt, és világmegváltó beszélgetést folytatott. Valaki felvetette, hogy alakítani kellene egy motoros klubot a motorozást szerető és motorozó rendőrök részére. Rögtön arra is gondoltunk, hogy miért csak a rendőröknek, hisz az összes hasonló területen dolgozókkal, pénzügyőrökkel, katonákkal, BV dolgozókkal, akkor még a határőrökkel, mentősökkel, polgávédelmisekkel, tűzoltókkal „egy csónakban evezünk„ hasonlóak a problémáink.
Igen ám, de ott vannak azok az emberek is, akikkel naponta közösen dolgozunk, segítenek bennünket és a munkájuk tiszteletre, megbecsülésre méltó! Rengeteg barátunk van közöttük, Őket sem kellene elfelejteni, vegyük be a mentősöket, orvosokat, jogászokat, polgárőröket is, egy kitétel legyen, szeressen motorozni.
Keresni kellett egy egyszerű, közös pontot, ami a kéklámpa lett. Ebből született meg a Kék Fény Motoros Klub elnevezés. Miután ebben megegyeztünk, eldöntöttük, hogy bele is vágunk.
 
Első lépésként egy közösségi portálra regisztráltunk fel, és elkezdtük keresni az „ismerősöket”. Félve tettük meg a jelöléseket kezdetben, de meglepődtünk, hogy gond nélkül jöttek a visszaigazolások, sőt sokan gratuláltak és biztattak bennünket. Ez meghozta a kedvünket és egy aranykezű informatikában jártas barátunk elkészíttette a honlapunkat is. Ez természetesen még alakulóban van, de gőzerővel dolgozunk rajta.

Tekintettel arra, hogy tagjaink, barátaink, ismerőseink mint azt fent is említettük a társadalom egy speciális rétege, rögtön fel is merült bennünk, hogy valahogyan ki kellene vennünk a részünket abban, hogy Magyarországon csökkenjen a motoros balesetek száma, egyre kevesebben legyenek azok a motorosok, akik a szabályokat tudatosan felrúgva veszélyeztetik saját vagy mások testi épségét, életét.
Hisszük, hogy személyes példamutatással, találkozókon, rendezvényeken való részvétellel, szakmai tapasztalatainkkal, a későbbiek során szervezett programjainkkal a baleset megelőzésben ki tudjuk venni a részünket.

Természetesen akik megtisztelnek bennünket és regisztrálnak erre az oldalra nem kell, hogy automatikusan aktívan részt vegyenek terveink megvalósításában (kivéve talán a személyes példamutatást), de biztosak vagyunk benne és erre már jelek is vannak, hogy összefog jönni itt egy olyan törzstagság, akik egyet értenek velünk. Sőt nem is mi vagyunk az elsők, hisz érdemes megemlíteni azokat a kollégákat, akik már évek óta nagy sikerrel vezetéstechnikai tréningeket szerveznek az ország különböző pontjain. Mi csak egy másik oldalról próbáljuk a problémát megközelíteni.

További célunk, hogy baráti beszélgetésekkel, programokkal próbáljuk a már régóta kialakult ellentéteket csökkenteni a civil közlekedők, motorosok és a Hatóságok között. Bízunk benne, hogy meglátják emberi oldalunkat is.

Kedves Látogató! Reméljük, jól fogod magad érezni közöttünk, ha tetszik az oldalunk regisztrálj, vegyél részt aktívan a fórumainkon, vess fel újabb kérdést, problémát, építő kritikával javítsd lapunkat, segítsd elő, hogy a mi motorozó nagy családunk egyre jobban ismerje meg egymást.

Mivel is zárhatnánk e rövid bemutatkozást mint azzal, hogy kívánunk mindenkinek széles utat, sok benzint, balesetmentes közlekedést, és ne felejtsétek el!

„ÉLJ, HOGY MOTOROZZ, DE ÚGY MOTOROZZ, HOGY HAZAÉRJ!”
Hirdetés
 

http://rodeoride34.hu/


Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
Vendégek: 17
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 56, legújabb: Seri
Számláló